KaruselLo

WORKSHOP

 

 

„AUGUST GREEK

 

T-shirt.Fun”

 

atelier cu relaxare 

SAMBATA   -  22 AUGUST

ORA 16:00 - 19:00

Str. Ochisoru nr. 13

                  Evadează alături de noi într-un spaţiu plin de verdeaţă, voie bună si iz de mare. Karusello te invită într-un loc perfect cu plajă, bambuşi, cactuşi si tot ce trebuie ca vacanţa mult visată să ne fie alături. Pentru câteva ore te purtăm prin arta picturii pe textile, într-o vacanţă cu aer grecesc şi muzică pe măsură. 

                 Hai alături de noi! Evadăm preţ de câteva ore din monotonul cotidian bucureştean într-un atelier ce promitem să te poarte pe meleagurile culorilor, muzicii şi a voii bune, a ceaiurilor aromate, limonadei, răcoritaorelor alcoolice si non alcoolice de tot felul! 

 

                 Începând cu luna AUGUST redeschidem porţile atelierului Karusello! Din dorinţa de a scoate la lumină cartea noastră de vizită, respectiv a interacţiona cu voi, vă propunem un atelier de creaţie prin pictura pe textil. Tema atelierului este VACANŢA . 

Kitul de inscriere cuprinde un tricou la alegere, culori si accesorii.

 

Pentru participare înscrie-te la evenimentul „August GREEK.T-shirt.Fun” şi trimite un e-mail pe adresa karusello@outlook.com cu datele tale de contact.

Preţul unui kit de participare este de 120 lei.

Participarea este validă din momentul achitării avansului.

 

Te aşteptăm cu drag!

Te asteptam!

 

 


 

Felicitari! Te-ai inscris la atelierul nostru. Te vom contacta in scurt timp pentru a pune la punct ultimele detalii despre atelier si culori preferate.