Copyright © 2015 Karusello. All rights reserved. CUI: 34743611 J40/8297/06.07.2015

SC KARUSELLO STORE SRL

CUI: 34743611

J40/8297/06.07.2015

Sediu social Str. Pictor Ghe Tattarescu nr 6 

Sector 3, Bucuresti

Romania

 De ce Karusello?                                                              
 
Ne-am gandit mult la un nume care sa ne reprezinte; cred ca ne-am petrecut cateva saptamani in idei, propuneri si sugestii... Numele ne-a parut foarte important si asta apentru ca ne dorim sa fie emblema noastra pe viitor, dorim sa fie de impact si usor de retinut.
 
Am plecat la drum sub imaginea Karusello incercand sa exprimam culoare, diversitate, bucurie, distractie, personalitate, unicat.
 
 
 Cum am pornit la drum?                                                
 
  Karusello functioneaza pe principiul tricicletei: un designer, un om de publicitate si un economist! In aceasta formula am pornit si ne dorim ca acest nucleu sa-l pastram strans in timp. Suntem deschisi la orice idee, propunere si sugestie, pornind de la o tematica mai mult sau mai putin recomandata. Iti propunem o croaziera printre creatiile noastre, lasand la latitudinea ochiului critic, obiectiv, dar cu deschidere spre nou, plecand urechea, modeland curentul artistic dupa pasiunea si bucuria ta.
 
Produsele Karusello sunt produse unicate si personalizate pentru fiecare client in parte (desen, culoare, model, dimensiune). Trebuie sa spui ce iti doresti si noi putem sa iti facem propuneri atat de desen cat si de culoare. Ne dorim sa realizam lucruri cat mai fumoase si unice. Mergem intotdeauna pe ideea de a smulge zambete prin ceea ce facem. Si trebuie sa stii ca orice feedback este important pentru noi asa ca ne poti scrie atat pe facebook cat si pe site, prin formularul de contact din subsol.​
 
Din iulie, in urma castigarii unui concurs de planuri de afaceri, proiectul nostru este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, facand parte din proiectul „START-UP ANTREPRENORIAL” POSDRU 176/3.1/S/150369.

Bine  ai  venit  in

UNIVERSUL  KARUSELLO!