De ce Karusello?                                                              
 
Ne-am gandit mult la un nume care sa ne reprezinte si cred ca ne-am petrecut cateva saptamani in idei, propuneri si sugestii.. Numele ne-a parut foarte important si asta pentru ca ne dorim sa fie emblema noastra pe viitor, un nume de impact si usor de retinut.
 
Karusello pentru noi exprima culoare, diversitate, bucurie, distractie, personalitate, dar mai ales unicat. Plecam astfel la drum sub imaginea Karusello unde bucuria si sentimentul au prioriate.
 
 
 Cum am pornit la drum?                                                
 
Karusello functioneaza pe principiul conceptului tricicletei: design, publicitate si sentiment! Cu aceasta formula ne dorim sa inchegam acest nucleu si sa-l pastram strans in timp. Suntem deschisi la orice idee, propunere si sugestie, pornind de la o tematica mai mult sau mai putin recomandata. Iti propunem o croaziera printre creatiile noastre, lasand la latitudinea ochiului critic, obiectiv, dar cu deschidere spre nou, plecand urechea, modeland curentul artistic dupa pasiunea si bucuria ta.
 
Produsele Karusello sunt produse de serie mica si mai ales unicate, personalizate pentru fiecare client in parte (desen, culoare, model, dimensiune). Trebuie sa spui ce iti doresti si noi putem sa iti facem propuneri atat de desen cat si de culoare. Ne dorim sa realizam lucruri cat mai fumoase si unice. Mergem intotdeauna pe ideea de a smulge zambete prin ceea ce facem. Si trebuie sa stii ca orice feedback este important pentru noi asa ca ne poti scrie atat pe facebook cat si pe site, prin formularul de contact din subsol.​

Bine  ai  venit  in

UNIVERSUL  KARUSELLO!